N2P_9121
BBQ&Bacon-Cheese-Burger-normál

A Fricska - Real & Vegan foodbar

Szeged gasztro kultúrájának vadonatúj ékköve, mely 2021 januárjában nyitotta meg kapuit. Nem titkolt célunk az volt, hogy Fricskát mutassunk a húsos ételeknek, ezért úgy döntöttünk étlapunk finomságait vegán verzióban is elkészítjük. Így került fel a Classic rakott krumpli, vagy épp a Fricska Gulyás is vegán verzióban. De karácsonykor vegan hallé és full vegán töltött káposztát is kipróbálhatnak vendégeink.

A reggeli időszakban széles repertoárban van jelen minden klasszikus és nemzetközi reggeli szintén akár vegán változatban (egyedül álló módon például vegán angol reggeli) vagy éppen egy frissen facsart narancslé.

Vegán ételeink mellett a húsos irányba is nyitottunk, hiszen minden társaságban előfordul olyan, aki épp az ellenkező étrendet követi. Így születtek meg a Fricska Bistro ajánlatai, melyek mind az a’la carte étlapon, mind pedig havi újdonságként megjelennek és azt kell mondanunk óriási sikerrel. Így fordulhat elő, hogy egy minden állati alapanyag mentes Pad Thai mellé a párotok mustáros bélszínlángost kér, konfitált fokhagymás parmezános burgonyapürével.

Az elkövető pedig, ha a Pokol Konyháját nem is, Budapesten megjárta már a Bestiát főzött együtt Pallag Dáviddal a Rutinban, de a Balaton felvidéki gasztronómiai területen is szerzett tapasztalatot, szóval volt kitől ellesnie a szakma csínját-bínyját. Nem kérdés, hogy ahol tart jelenleg a Fricska részben az ő szakmai tudásának az érdeme.

Fricska_barna_vegleges_500px